Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt


 

 

Det er en legendarisk jazztrompeter og pedagog som nok en gang besøker Norge og som Sandvika Storband igjen har den store ære å konsertere med.

Oslo Brass Weekend:

Bobby Shew og Sandvika Storband, lørdag 4. mars kl 2200 i FABRIKKEN - Nedregate 7 på Grünerløkka
Konserten med Bobby Shew og Sandvika Storband under ledelse av Frank Brodahl, finner sted lørdag 4. mars kl 2300 i FABRIKKEN - Nedregate 7 på Grünerløkka (over broa ved Blå), og inngår i Oslo Brass Weekend som arrangeres av Nordisk Brass Ensemble. Før konserten med Bobby, kan man fra kl 21 høre og se KIVITALO og ”Hornomania” (20 horn med komp).

Sandvika Storband er 35 år i sesongen 2005-2006 og etter en rekke konserter, er neste høydepunkt med orkesterets gamle venn, Bobby Shew, en av verdens ledende jazztrompetere og pedagoger. Orkesteret hadde sitt første besøk av Bobby Shew allerede i 1986 og han medvirket på bandets kritikerroste innspilling ”Come rain or come shine” som ble utgitt i 1989. Senere har han besøkt orkesteret flere ganger.

Bobby Shew ble først verdenskjent hos Woody Herman og Buddy Rich på 60-tallet. Etter noen år som musiker i Las Vegas, flyttet han til Los Angeles og har medvirket med Art Pepper, Bud Shank, Horace Silver Quintet, Frank Strazzeri-Sam Most, samt storband som Bill Holman, Louie Bellson, Toshiko Akiyoshi-Lew Tabackin, Oliver Nelson, Bill Berry, Nat Pierce-Frank Capp Juggernaut, Ed Shaughnessy, Terry Gibbs, Benny Goodman, Maynard Ferguson, Neal Hefti, Don Menza, og Bob Florence. For mange er innspillingen ”Music of Pat Metheny & Lyle Mays” fra 1994, hvor Bobby er en fremtredende solist med The LA Big Band, et av mange høydepunkter. Bobby Shew har i tillegg lansert mange innspillinger over hele verden i eget navn og med ulike samarbeidspartnere, f eks med trompeteren Jan Allan fra Sverige og med trombonisten Carl Fontana.

Et sentralt trekk i Bobbys karriere har vært hans pedagogiske virksomhet med basis i egne studier, teknikker og erfaringer som musiker. Denne virksomheten praktiserer han over hele verden og han var også vært aktiv i organiseringen av jazzutdannelse både i USA og internasjonalt.

Det er en legendarisk jazztrompeter og pedagog som nok en gang besøker Norge og som Sandvika Storband igjen har den store ære å konsertere med.This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2005 Sandvika Storband