Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

Konsert på Musikkflekken 22. mars kl 2100

Tilårskomne herrer part III


Konserten starter kl 2100, mens dørene åpnes kl 2000. Og vi minner igjen publikum om: Det er begrenset antall sitteplasser på Flekken. Billetter kr 110/60 kan bestilles på tlf. 67 54 80 35 el kjøpes ved inngangen.


Førstkommende fredag inviterer Sandvika Storband til den tredje konserten i serien "Tilårskomne herrer". Denne gang i samarbeid med "Fire Fyrer" og kvelden vil være en "Tribute to the Four Freshmen".


De fire fyrene er: Johan Bergli, Dag Eriksen, Kristian Lindeman og Terje Fjærn (fra venstre på vedlagte bilde - Foto: Rune Lønn-Arnesen).

Fire FyrerHvordan Fire Fyrer ble stiftet? Her er forhistorien:


I 1998 feiret den amerikanske vokalgruppen The Four Freshmen sitt 50-års jubileum. Og det skulle bli en formidabel feiring. Den gikk av stabelen i Las Vegas, den 20. september, på dagen 50 år etter Freshmens første opptreden. Blant mange gamle Freshmen-fans her hjemme, bestemte noen seg for å dra bortover. Blant dem Kristian Lindeman, Kåre Grøttum, Terje Fjærn, Ola Neegaard, Cato Paulsen og Dag Eriksen.


Lindeman komponerte i sakens anledning et stykke med elementer fra kjente Four Freshmen-sanger, og de gikk i studio og sang det inn a cappella. "De" den gang var Dag Eriksen, Terje Larsen, Tom Gravlie og Lindeman selv. Sangen var som et slags kjærlighetsbrev til den gamle gruppen og ble avspilt foran nesten 1000 mennesker ved den store festmiddagen. Det ble en enorm begeistring og CD'er høytidelig overrakt til de opprinnelige gutta.


Det var i løpet av de dagene at Terje Fjærn lot følgende replikk falle: "Når vi kommer hjem må vi starte gruppe, gutter!" - Og slik ble det...
Og nå gjester de Musikkflekken sammen med Sandvika Storband og vil gi nok en hyllest til sine forbilder, "The Four Freshmen".


"Wild-cards" blir det også på denne konserten, men ikke fra Rud vgs. som tidligere: Kveldens to yngste herrer er faktisk for unge til å gå i videregående, men utifra det vi har hørt på prøvene tipper vi de vil bli elever der senere.
.


This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Sandvika Storband