Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt


Konsert fredag 20.10.2006 Fabrikken kl 2100

”To kvinner, to menn og et storband anno 2006”
Marie Bergman, Sissel Meinseth, Birger Carlsen, Frank Brodahl og Sandvika Storband

Etter en forestilling i kulturhuset i 2005 skrev Aftenpostens anmelder: ”Nummeret er fremført utallige ganger, alltid til jubel, men aldri så drivende musikalsk som med Sandvika Storband”.


”To kvinner, to menn og et storband anno 2006” har som ambisjon å overgå dette i en konsert som vil by på nytt og gammelt, kjent og ukjent, med musisering i den stil som kjennetegner Sandvika Storband: Melodisk, variert, hardtswingende og rytmisk og med et solid feste i blues- og jazztradisjonen.

Medvirkende er:

Marie Bergman Marie Bergman – legendarisk jazz-, rock- og visesanger fra Sverige som SSB tidligere har hatt et meget vellykket samarbeid med på en rekke konserter rundt i Norge. Marie startet sin karriere med bl.a. Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström på viseklubbene i Stockholm. Hun turnerer aktivt over hele Norden og er ofte å finne på klubbscenene i Norge. Hennes tolkninger med storband er virkelig noe å se fram til.
Sissel Meinseth – en av de ukjente arrangørjuvelene i norsk storbandjazz som vil sette sitt preg på konserten. Hun har en master som jazzarrangør fra USA, er saksofonist i SSB og har vunnet 1. pris i en internasjonal jazzarrangørkonkurranse i Italia. Sissel er musikkpedagog og bl. a. praksislærer ved Norges Musikkhøgskole. Sissel Meinseth
Birger Carlsen Birger Carlsen – en av Bærums mest kjente kulturpersonligheter, nå direktør for festspillene i Nord-Norge, vender tilbake til Sandvika Storband som gjest på trombone. Birger er utdannet ved musikkhøgskolen i Köln med jazztrombone som hovedinstrument. I 1999 var han norsk representant i EBU-storbandet som feiret Duke Ellingtons 100-års dag med to konserter og plateinnspilling i Canada.
Frank Brodahl – kunstnerisk leder i Sandvika Storband. Frank er en av Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest etterspurte trompetere. Frank BrodahlSted: Fabrikken, Nedre gate 7 Grünerløkka (over broen fra Blå).
Billetter: Kr 200.
Konsertstart: Kl 21 – to sett – dørene åpner kl 20.This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2005 Sandvika Storband