Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

"Monday night" på Fabrikken - Håvard Graff, Axel Vetlesen og Sandvika Storband ledet av spellemannsprisvinner Hans Mathisen - mandag 18. september 2006 kl 20 – 22

Sted: Fabrikken, Nedre gate 7 Grünerløkka (over broen fra Blå)
Billetter: Kr 100
Konsertstart: Kl 20 – to sett – dørene åpner kl 1930


Sandvika Storband innleder høstsesongen med å presentere to av Oslos yngre jazzmusikere, Axel Vetlesen trompet og Håvard Graff piano. Leder denne mandagen er Hans Mathisen.

Axel og Håvard kan også høres som solister på Sandvika Storbands 10. utgivelse på CD: "Live at Bærum Kulturhus" som ble utgitt høsten 2005. CD-en fikk terningkast 5 i Aftenposten og Bergens Tidende, er lansert på iTunes og har fått fin omtale i internasjonal jazzpresse.

Medvirkende er:

Håvard Graff Håvard Graff er freelancemusiker i Oslo samtidig som han jobber med komposisjon. Håvard
ivaretar pianokrakken i Sandvika Storband og etterfølger kjente navn i norsk jazzliv som Erlend Skomsvoll, Anders Årum og Helge Lien. Han er utdannet jazzpianist fra Victorian College of the Arts i Melbourne, Australia, og holder for tiden på med en Master i musikk på Universitetet i Oslo.
Axel Vetlesen er en trompetsolist med et personlig uttrykk. Axel har lært mye av en av landets mest erfarne innen feltet, trompeteren Atle Hammer. Han etterfølger tidligere jazztrompetere i Sandvika som Marius Haltli, Eckhard Baur og Kåre Nymark jr. Axel har utdanningsbakgrunn innen musikk, men studerer i dag medisin på UiO og ivaretar tradisjonen fra den gang dr med professor og musikant Per Høglænd var bandets trompetsolist. Axel Vetlesen
Hans Mathisen

Hans Mathisen – leder for anledningen Sandvika Storband. Hans er en av Norges ledende jazzgitarister, orkesterleder, arrangør og komponist. Han siste CD ”Quiet Songs” fikk Spellemannsprisen i 2005 og har fått glimrende kritikker i norsk og utenlands jazzpresse.

   

This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2005 Sandvika Storband