Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

Konserter på Musikkflekken våren 2002

Tilårskomne herrer

Sandvika Storband vil under ledelse av Birger Carlsen for tredje vår på rad stå for opptil flere av konsertene på Musikkflekken i løpet av sesongen. Fire blir det denne gang. Alle med overskriften "Tilårskomne herrer".

Alle konsertene starter kl 2100, mens dørene åpnes kl 2000.Og vi minner igjen publikum om: Det er begrenset antall sitteplasser på Flekken. Billetter kr 110/60 kan bestilles på tlf. 67 54 80 35 el kjøpes ved inngangen.

Tittelen gjenspeiler (selvfølgelig) alderen på de fire konsertenes hovedgjester, men også denne gang vil bandet presentere "wild-cards". Sistnevnte er unge, lokale musikalske talenter og alle er i ferd med å starte både musikkutdannelse og - karriere på Rud videregående skole.

Konsertene vil være varierte i både form og innhold. Sandvika storband vil gjerne vise at selv om godt modne karer står som hovedgjester, vil konsertene garantert også appellere til et yngre publikum. Vi nevner for øvrig at alle de voksne gjestene tok konsertseriens overskrift med godt humør og en god dose selvironi da de fikk den presentert.

Første konsert i rekken, "Tilårskomne herrer - part I", har en aldrende humorist på plakaten; Harald Heide-Steen jr.

Hrald Heide Steen

De fleste vet at han i tillegg til alt annet også er en særdeles habil jazzsanger, men det er kanskje fortsatt mange som ikke har hørt ham?

Fredag 25. januar får de sjansen!

Harald er med på flere av nummerne som leveres på Flekken denne kvelden - han har jobbet med Sandvika Storband tidligere også - og elsker det, skal man dømme etter mandagens prøve!


Et "wild-card" kommer også. Vi kan røpe såpass at vedkommende har med seg en saxofon.
Denne konserten åpner også sesongen i Kulturkvartalet, Sandvika, og vil dessuten være starten på en "ny giv" på Flekken under overskriften "Fredagsrekka", der store deler av det lokale musikkmiljøet, både profesjonelle og amatører, vil bidra.

Den aldrene herren i "part II" er nok den eneste virkelig internasjonale profilen i konsertserien. Nederlender, anerkjent trombonist og orkesterleder, kjent fra flere av de som i jazzverdenen regnes som "Europe's Major Orchestras", og selvfølgelig - som man ynder å nevne i slike sammenhenger - norgesvenn(!)

Bart van Lier

Bart van Lier vil både musisere og lede i løpet av kvelden. van Lier skal i februar på turné i Nord-Norge og avslutter norgesbesøket hos venner og publikum i Sandvika. Han var her sist under Storbandfestivalen for noen år siden med prosjektet "First Brass". Datoen for konserten er fredag 22. februar. - Og et ungt, vilt kort vil være på plass.

Tredjemenn ut kaller seg "Fire fyrer" og synger mykt i Four Freshmen-tradisjon: Johan Bergli, Dag Eriksen, Kristian Lindeman og Terje Fjærn (fra venstre på vedlagte bilde. Foto: Rune Lønn-Arnesen).

Fire Fyrer

Det kan bli trangt på scenen på Musikkflekken denne fredagen (22. mars) og kanskje også litt lavt under taket for enkelte, både billedlig og bokstavelig talt. Kanskje blir det denne kvelden "wild-cardet" virkelig er vilt?

Sandvika Storband slutter sin serie som de startet: Nok en aldrende humorist med jazzrøst vil bidra. Jon Skolmen vil kunne oppleves både bak trommer og mikrofon fredag 26. april. Og sammen med ham og storbandet vil også en ung overraskelse dukke opp i løpet av kvelden.

Jon Skolmen

Alle konsertene starter kl 2100, mens dørene åpnes kl 2000. Og vi minner igjen publikum om: Det er begrenset antall sitteplasser på Flekken. Billetter kr 110/60 kan bestilles på tlf. 67 54 80 35 el kjøpes ved inngangen.


This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen
Copyright © 1997, 1998, 1999, 2000, 2001 Sandvika Storband