Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

 

Dette må oppleves!MUSIKKFLEKKEN
Lørdag 18. januar kl 21:00 (Dørene åpnes kl 20:00)
Billetter kr 150/75 (rabatt for ungd. tom. 25 år)
Sandvika teater: 815 11 777 eller Billettservice/posten: 815 33133

Sandvika Storband med Rob McConnell på Musikkflekken!

Rob McConnell

Han er nominert til Grammy 16 ganger, og har mottatt prisen 3. Han er kjent som en mann av mange talenter; komponist, arrangør og orkesterleder, og ikke minst - som en fantastisk solist (trombonist): Rob McConnell. Han har spilt med mange av de store, her nevner vi bare to: Oscar Peterson og Jerry Mulligan. Han leder sitt eget storband og sin egen tentett. Nå kommer han til Sandvika direkte fra The International Jazz Educators Convention - kanskje den største jazzsamlingen i verden. Der gjorde kanadieren to konserter med sin tentett og én med fullt storband. NRK var der, og de kommer også til å gjøre radiooppptak på konserten førstkommende lørdag.


McConnell gjestet Sandvika første gang i 1989 og gjorde konsert både med det "dalevende" Radiostorbandet og prosjektet "Festival All Stars". Deretter har han vært tilbake to ganger og jobbet med Sandvika Storband. Nå er vi overbevist om at alle gode ting er tre! Rob har blitt en god venn av SSBs musikalske leder, Birger Carlsen, og de møttes sist da Birger var i Canada som Norges eneste deltager i EBU-bandet for et par år siden. McConnell ankommer Gardermoen allerede mandag og vil tilbringe alle ettermiddager og kvelder frem til konserten lørdag med bandet. Og sammen med dem: to valthorn hentet fra Filharmonien og Kringkastingsorkesteret, samt en
ekstra trompeter. (Rob er kjent for sine arrangementer som inkluderer to horn i tillegg til fullt storband). Filharmoniens Aksel Strøm bidrar lørdag for 3. gang!


Om konserten:
Kvelden deles inn i én tentettdel og én med fullt band. Førstnevnte avdeling vil bl.a. by på materiale fra CD'en "Tentet", og fremføres selvsagt av en tentett: Kompet + 6 blåsere. McConnells tentettmateriale fremføres for første gang i Europa. I andre avdeling inntar SSBs fulle besetning scenen. Og, som (nesten) alltid når Rob McConnells arrangementer fremføres: To horn og én trompet i tillegg.

 


This page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Sandvika Storband