Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

 

Sandvika Storbandfestival 2007: Åpningskonsert fredag 15. juni kl 1900 i Bærum kulturhus: Sandvika Storband med Mathias Eick, Øyvind Brække og Knut Reiersrud - under ledelse av Frank Brodahl

Mathias Eick

Mathias Eick - ble kåret til «verdens beste unge jazztalent for 2006». Hans hovedinstrument er trompet men han er en multi-instrumentalist som anvender akustisk bass, vibrafon og piano samt gitar. Han har ofte opptrådt sammen med jazzbandet «Jaga Jazzist» og har spilt sammen med Chick Corea i «Trondheim Jazz Orkester». I hans merittliste er også album-innspillinger med de norske gruppene «Turboneger», «DumDum Boys», «Motorpsycho», «D'Sound» og «Big Bang». Han har turnert med Jan Gunnar Hoff Group og Mike Stern og med Thomas Dybdahl.

Øyvind Brække - er en av Norges ledende jazztrombonister kjent fra Trondheim Jazzorkester, The Source, som solist med bl a KORK og var før det et skattet medlem av Sandvika Storband. Han er representert "live" på en rekke plateinnspillinger, med bl. a. The Source, Trygve Seim Ensemble, Thorbjørn Zetterbergs Oktett, Norske Store Orkester og Trondheim Jazzorkester. Øyvind bidrar også på innspillinger innen pop/rock (Big Bang, Jim Stärk, Anja Garbarek, Unni Wilhelmsen og Marit Larsen o.a.). I 2007 er han festivalaktiv med The Source, Zauberlicht, Geir Lysne Ensemble, Trygve Seim Ensemble, Norske Store og Staffan William-Olssons “Sharp Nine”. Øyvind virker også som komponist og arrangør, og har skrevet i de fleste av konsertens arrangementer.

Øyvind Brække
Knut Reiersrud Knut Reiersrud – er en av Norges fremste bluesgitarister med en omfattende konsert- og plateproduksjon som solist og studiomusiker. Han har jobbet med Silje Nergaard og Kristin Berglund, Reidar Larsen og Hungry John, Jonas Fjeld og Lynni Treekrem, Frode Alnæs, Bjørn Klakegg og Knut Værnes, Vidar Busk. Reiersrud er også komponist og arrangør på Erik Hillestads prosjekt Lullabies From The Axis Of Evil. I 2004 dannet han et eget band, bestående av David Wallumrød på keyboards, Bjørn Holm på bass og Rune Arnesen på trommer, mens han på albumet Pretty Ugly, som kom i 2004, spilte alle instrumentene selv.
Frank Brodahl - kunstnerisk leder i Sandvika Storband. Frank er en av Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest ettertraktede trompetere. Han har f eks nylig gjennomført engasjementer i Køln med WDR-storbandet og i Amsterdam med Mahler Chamber Orchestra. Mer informasjon finner du på http://www.frankbrodahl.com/
Frank Brodahl

Sted: Bærum kulturhus
Tid: Fredag 15 juni 2007 kl 1900
Biletter: Bilettservice
Arrangør: Sandvika StorbandfestivalThis page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2007 Sandvika Storband