Top decoration
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt


The Source of Christmas onsdag 10. og torsdag 11. desember kl 2100 på Cosmopolite, Soria Moria

Trenger du asyl og beskyttelse mot den endeløse autostrada av julekonserter? Da skal du la The Source være din hyrde som leder deg opp Thorvald Meyers gate til du ser Soria Morias vakre kuppel. Inne i denne prangende pantheon funkler en klingende galakse av julestjerner til din ære! Atter en gang og for 14. gang er det nemlig duket for

The Source: of Christmas

- en ekstravagant julefeiring innenfor det usedvanlige, hvor The Source og solister fra norske og alle andre himmelstrøk avdekker mistelteinens eksotiske myter og søker sammen i våre kjente og kjære julesanger, enten de besynges i beste crooner-stil med storbandtrøkk, som algirsk raï, som kinesisk opera, som tysk cabaret-sang, eller rett og slett som The Source: of Christmas.

I navet av denne julemusikalske zodiak figurerer den velsmurte kvartetten The Source med forsterknong fra Youssou N'Dours egyptiske band "Cairo Orchestra" under ledelse av Fathy Salama, det swingende storbandet "Sandvika Storband" og i tillegget vell av overraskede gjesteartister fra fjern og nær. Foreløpig har de arabiske netters prinsesse; Zainab Barakat, Nidaros store datter; Kirsti Huke, den ramsalte sjøulken fra Finnskogen; Sinikka Langeland og vår alles raï akonge Sheikh Hocine bekreftet sin ankomst. Men tro ikke at dette er de eneste stjernene på desemberhimmelens blå firmament.

For den snille vil sekken aldri tømmes...

The Source består av Trygve Seim, saksofoner, Øyvind Brække, trombone, Mats Eilertsen, bass og Per Oddvar Johansen, trommer, samt lydpordusent Asle Karstad.

The Source

Cheb

Cheb Hocine

Cairo Orch

The Cairo Orchestra

Kirsti Huke

Kirsti Huke

Frank  

Frank Brodahl - kunstnerisk leder i Sandvika Storband. Frank er en av Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest ettertraktede trompetere.

www.frankbrodahl.com

Sandvika Storband anno 2008 er et av Norges ledende storband, er kjent for sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazz- og underholdningspersonligheter og har utgitt 10 CD-er, den siste i 2005 med svært gode omtaler i inn- og utland.

Sted: Cosmopolite, Oslo (Soria Moria, Vogtsgate 64)

Dato og tid: onsdag 11. og torsdag 12. desember kl 2000
Aldersgrense: 18
Dørene åpner: 20:00 Konsertstart (ca): 21:00
Billettpris: 250,-
Medlems/studentpris: 250,-
Arrangeres av Cosmopolite

Konserten er støttet av Norsk KulturrådThis page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2008 Sandvika Storband