Søndag 21. juni, kl 2000, Herr Nilsen, Oslo

 

Summernight Big Band

Sandvika Storband ledet av Frank Brodahl

Bandet og solistene presenterer godbiter fra sitt repertoar og sesongens konserter

→Besetning på Herr Nilsen

 

Sandvika Storband på Musikkflekken

På Herr Nilsen 2011 - Foto: Harald Opheim

 

Sesongavslutning på Herr Nilsen

 

Sandvika Storband vil sende Herr Nilsen publikumet inn i sommeren med et program av hits og favoritter fra bandets repertoar og fra de siste konsertene. Bandet trenger ikke godt vær for å få temperaturen til å stige til Hot.

 

Frank Brodahl leder konserten med sin store energi og velkjente disiplin og ha vil også bidra på trompet. Bandet trives foran sitt favorittpublikum på Herr Nilsen og bandets gode solister vil få plass til å melde godt vær og velkommen igjen til høsten. 

 

 

 

Frank BrodahlFrank Brodahl  er Sandvika Storbands musikalske leder .

 

Han spilte i Sandvika Storband mens han studerte i Oslo og etter utdannelsen i Norrbotten Big Band (Sverige). Frank har også studert hos den amerikanske trompeteren Bobby Shew I Los Angeles.

 

I 1990 flyttet han til Stockholm hvor han jobbet som freelancer med blant annet Anders Berglund, Robert Broberg, Örjan Fahlström, Visby Storband og gjorde studio sessions for tv og radio. I 1992 flyttet han tilbake til Oslo. Her har han siden jobbet for NRK og TV2 med alt fra Gunnarsbakgård til Stjernekamp via Skal vi danse og Den Store Klassefesten. Senere har han jobbet mer og mer som solist, dirigent, produsent og instruktør.

 

Frank reiser mye rundt med ulike storband I Europa og har gjestet bla NDR, WDR, HR, Stora Stygga og The World Jazz Orchestra. Han er musikalsk pådriver I Sandvika Storband, Follo Big Band, Sinsen UK og Hafslundsøy Musikkorps. 

 

Frank spiller til daglig I Det Norske Blåseensembelet og i Ensemble Denada

 

 

 

 

 

Sandvika Storband anno 2015 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 11 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

 

 

 

A Novel Approach featuring Mathias Eick jacob Young Øyvind Brække

Live at Bærum Kulturhus

Lining UP

Smuget

Contemporary Music for Big Band

Come Rain or Come Shine

Big Band Bridge

Litani at Atlanta

Sister You aint had the Blues

Oslo Konserthus