En enestående konsert

4Blad Graff med Sandvika Storband på Musikkflekken torsdag 28. mai 2009 kl 2000

Trond Graff fra Pussycats, Marius Graff fra Marit Larsen band, Ola Graff fra Nordnorsk visegruppe og Håvard Graff fra SSB er solister med Sandvika Storband under ledelse av Frank Brodahl. Konserten henter sitt materiale fra akkurat disse kildene samt fra Ray Charles, Nat King Cole, Stevie Wonder m.fl. Musikken er nyarrangert i jazzdrakt for solitser og storband av Håvard Graff og Ola Graff.

 

Marius Graff

Marius

Trond Graff

Trond

Håvard Graff

Håvard

Ola Graff

Ola

 

Musikeren og sangeren Marius Graff er en oppadgående størrelse i norsk musikkliv som var fast medlem av SSB under sin musikkutdanning på NMH. Hans fetter, Håvard Graff, har sin utdanning som jazzpianist fra Australia og er i dag fast musiker i SSB i tillegg til å freelanse i hovedstadens musikkliv. Far til Marius er musikeren Trond Graff som opptrer med egne grupper, men som er mest kjent som sologitarist og låtskriver i det legendariske bandet Pussycats og som organist i Septimus. Far til Håvard, og bror til Trond, Ola Graff, er hovedmannen bak Nordnorsk visegruppe som ledet an i visebølgen på 70-80 tallet. Ola er også en publisert komponist og arrangør men, også konservator og folkemusikkforsker i Tromsø med doktorgrad om joik.

 

Musikken: Ebb Tide, Sweet Lorraine, Superwoman, Brazilian Like, Lite Bane, Polsdans fra Korgen, Just a Little Teardrop, I'm Going Home, A Nugh of Life, Æ tjente så lenge - og flere i spennende og iørefallende arrangementer.

 

Sandvika Storband anno 2009 er et av Norges ledende storband med Frank Brodahl som kunstnerisk leder. Mange av utøverne har musikk som hovedbeskjeftigelse. Bandet er kjent for sitt veksthus for yngre musikere og sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazzpersonligheter. SSB har utgitt 10 CD-er som har fått svært gode omtaler i inn og utland.

 

SSB Flekken

Foto: Ulf Hansen, Budstikka

 

Sted: Musikkflekken, Sandvika

Dato og tid: torsdag 28. mai 2009 kl 2000

Billettpris: kr 220 bestill billetter →

Arrangør: Sandvika Storband

 

A Novel Approach featuring Mathias Eick jacob Young Øyvind Brække

Live at Bærum Kulturhus

Lining UP

Smuget

Contemporary Music for Big Band

Come Rain or Come Shine

Big Band Bridge

Litani at Atlanta

Sister You aint had the Blues

Oslo Konserthus