A Novel Approach - Bilder

 

 

Bilder til pressemeldingen:

 

→Sandvika Storband på Herr Nilsen, foto Harald Opheim JPG  5184x3456p

→Stripe med artistene JPG 292x1299p

→Mathias Eick JPG 567x560p

→Jacob Young JPG 333x500p

→Frank Brodahl JPG 1194x2622

→Hans Mathiesen JPG  880x495p

→Cover Front - A Novel Approach JPG 1449x1488p

 

Pressekontakt:
Kim Koffeldt 922 55 729
Sandvika Storband
Postboks 462
1302 Sandvika

web: sandvika-storband.no

 

Pressenelding  tekst:

 

Sandvika Storband med CD release og 40års markering i Bærum Kulturhus

Med Mathias Eick, Jacob Young og Øyvind Brække som alle spiller på konserten lørdag 28. mai kl 1900.

 

Sandvika Storband under ledelse av Hans Mathiesen.

 

En enestående konsert med med noen av våre beste musikere og et Sandvika Storband som for tiden er i storslag og byr på sitt velkjente og flotte lydbilde; et uttrykk som er ytterligere forsterket av Øyvind Brækkes geniale orkestrering av Eick og Youngs fengende låter.

 

Samarbeidet startet ved konserten med Mathias Eick og Øyvind Brække i Sandvika i 2007. Senere kom Jacob Young med og det ble utviklet et interessant repertoar med artister som kler hverandre utrolig bra. Innspillingen av albumet har også bidratt til å polere musikken.

 

Sandvika Storband markerer 40 hendelsesrike år og bandets 11. albumutgivelse. Flere av bandets tidligere innspillinger høres ofte på radio og vi tør si at denne siste innspillingen topper serien.

 

Bandets faste musikalske leder, innspillingsleder og produsent for CDen, Frank Brodahl er på turne i Tyskland og dette gir Hans Mathiesen anledning til å bidra med musikalsk ledelse. Hans og bandet kjenner hverandre fra tidligere suksesser.

 

Billettpriser: Ordinær kr. 240,- Barn/studenter: kr 150,- Budstikkakort gir 25% rabatt.

 

----

Om CDen "A Novel Approach", 40th Anniversary featuring Mathias Eick, Jacob Young and Øyvind Brække

Nye storbandklanger for Sandvika Storband fra Øyvind Brække hvor gjestesolistene Mathias Eick, Jacob Young og Brække er grunnstammen. Alle komposisjonene er originaler av solistene, og alle arrangementer er ved Brække. Hans kreativitet løfter musikken og gir inspirasjon til framføringen.

 

Bandets musikalske leder, Frank Brodahl, er produsent og gir innspillingen et flott lydbilde og uttrykk.

 

Sandvika Storband dokumenterer 40år med dedikert arbeid og framgang. Dette er bandets 11. utgivelse hvor samarbeidet med de framstående artistene gir en ny opplevelse og en fasinerende samling musikk.

 

Om Mathias Eick
Mathias Eick har i ung alder allerede blitt en av våre best internasjonalt profilerte musikere. Han ble kåret som verdens beste unge jazztalent i 2006 av IAJE og vår Statoil musiker i 2009. Fire av hans nyere komposisjoner er med på CDen og han er solist på trumpet.

 

Om Jacob Young
Jacob Young er blant våre mest brukte musikere og har en imponerende merittliste både nasjonalt og internasjonalt både som gitarist og komponist. Han har utgitt seks album under eget navn. Han er sterkt representert som komponist, arrangør og solist på CDen.

 

Om Øyvind Brække
Er velkjent som trombonist, komponist og orkesterleder i jazzmiljøet. Han er sentral i The Source og har bidratt sterkt til Trondheim Jazzorkester, Norske Store Orkester med sine personlige komposisjoner og og kreative arrangering og orkestrering. Han er også sterkt representert som solist på CDen.

 

Om Sandvika Storband
Hardtarbeidende storband fra 1970 med base på Musikkflekken i Sandvika og med en rekke store konserter med verdens fremste jazzartister og storbandledere. Ledere som Birger Carlsen og Frank Brodahl bidratt sterkt til å få bandet fram til dagens nivå. De fleste av bandets medlemmer i dag er full- eller deltids-beskjeftiget med musikk.

 

 

A Novel Approach featuring Mathias Eick jacob Young Øyvind Brække

Live at Bærum Kulturhus

Lining UP

Smuget

Contemporary Music for Big Band

Come Rain or Come Shine

Big Band Bridge

Litani at Atlanta

Sister You aint had the Blues

Oslo Konserthus