Sandvika Storband tar oppdrag for events og dans

Bandbilde Sandviaka Storband

Kontakt: Kim Koffeld, telefon, +47 922 55 729


Sandvika Storband anno 2007 er et av Norges ledende storband, er kjent for sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazz- og underholdnings-personligheter og har utgitt 10 CD-er, med svært gode omtaler i inn- og utland.

 

Bandet tar oppdrag for events, jubileer, bryllup, årsfester o.l. Bandet har et stort repertoar med variert dansemusikk med Line Jacobsen som sangsolist. Banet har innarbeidet repertoar og kan ta oppdrag med topp-artister som Nightingales, Kåre Conradi og Heidi Ruud Ellingsen.

 

Bandets flotte lydbilde løfter arrangementet.

 

Video, Sandvika Storband med Kåre Coradi →TV aksjonen 2005

 

Fra en av Sandvika Storband CDer: →Come Together MP3

 

Inntektene går til å arrangere konserter.

 

Nightingales

 

Nightingales er et nytt og i norsk sammenheng unikt konsept. Du møter fire unike, talentfulle og særegne kvinnelige artister. Helene Bøksle, Christine Guldbrandsen, Heidi Ruud Ellingsen og Karianne Kjærnes har alle gjort seg sterkt bemerket på den norske underholdningsarenaen, og du har garantert både sett og hørt dem før. Musikalsk opererer Nightingales i krysningspunktet mellom folk, pop og et symfonisk uttrykk, fra det nære og lavmelte til storslåtte og fargerike lydbilder.

 

Kaare Conradi

 

Heidi Ruud Ellingsen og Kåre Conradi har sunget med Sandvika Storband tidigere og har hatt mange suksesser både sammen og hver for seg.  Mest kjent kanskje: "Signin' in The Rain" på Oslo Nye Teater.

 

Kåre Conradi er en av våre beste skuespillere med utdannelse fra Teaterhøyskolen og LAMDA  og med mange store roller i teater og film. Han har også gjort mye sang og er fantastisk foran et godt storband.

 

Heidi Ruud Ellingsen gjorde sin første opptreden ed Sandvika Storband i den minneverdige julekonserten i 2007, samme år som hun ble kjent fra Spelemann på taket og TV konkurransen Drømmerollen. Etter dette har hun etablert seg som en av våre flotteste sangartister.

Line Jacobsen vokalist

Line Jacobsen - er vokalist og frilansartist som har gjestet en rekke storband, gjort produksjoner med Brede Bø og Øivind Johannessen, kirkekonserter med Fred Nøddelund, show- og revyoppsetninger bl a på Chat Noir med Grethe Kausland og Sven Nordin. Medvirker også på CD "Glenn Miller 100 år" (Det Norske Blåseensemble 2005).

Frank Brodahl - kunstnerisk leder i Sandvika Storband. Frank er en av Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest ettertraktede trompetere. Han har nylig gjennomført et toukers engasjement i Italia med Mahler Chamber Orchestra og Anne Sofie Von Otter. Frank leder bandet

A Novel Approach featuring Mathias Eick jacob Young Øyvind Brække

Live at Bærum Kulturhus

Lining UP

Smuget

Contemporary Music for Big Band

Come Rain or Come Shine

Big Band Bridge

Litani at Atlanta

Sister You aint had the Blues

Oslo Konserthus